• Advokatfirmaet Komplext
  • Advokatfirmaet Komplext Christian
  • Advokatfirmaet Komplext
  • Advokatfirmaet Komplext
  • Advokatfirmaet Komplext
  • Advokatfirmaet Komplext Jane
  • Advokatfirmaet Komplext
  • Advokatfirmaet Komplext Nadja
  • Advokatfirmaet Komplext Kristian
  • Advokatfirmaet Komplext
  • Advokatfirmaet Komplext
  • Advokatfirmaet Komplext

Cookie politik

Baggrund

Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget indestående privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

KOMPLEXT Advokater er dataansvarlig for de oplysninger, vi indsamler om dig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger kan du gøre det på: info@komplext.dk eller +457778 7700.

Behandling af persondata

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne oplysninger. Det sker for eksempel ved almindelig brug af vores website eller hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil være i forbindelse med udfyldning af kontaktformular på vores website.

Sikkerhed

Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer i hænde på uvedkommende, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, der vil have størst relevans for dig, samt kunne levere den services, som du har efterspurgt – for eksempel at kontakte dig efter udfyldes af vores kontaktformular.

Dataminimering

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevarer for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan også være nødvendige for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse.

Cookie politik

Vi anvender cookies på komplext.dk for at kunne levere den bedst mulige service til brugerne af vores website, samt tilpasse og forbedre vores indhold. I nedenstående cookiepolitik kan du læse, hvordan vi håndterer brugen af cookies. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles data om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af vores website.

En cookie er en datafil, som et website gemmer på din tablet, smartphone eller computer, med det formål at genkende dig og dermed observere din adfærd på et website. Formålet er fremtidigt at forbedre din brugeroplevelse på websitet. Men en cookie indsamler ikke de oplysninger, der er på din computer og en cookie kan ikke indeholde en skadelig kode, så som virus.

Det er altid muligt at slette eller blokere en cookie. Du kan dog risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, som du ikke kan få adgang til, såfremt du vælger at slette eller blokere for cookies.

Cookies på komplext.dk

På komplext.dk anvender vi cookies til at undersøge, hvordan vores brugere benytter vores website. De oplysninger vi indsamler er anonyme og kan ikke spores til navngivne brugere. Vi anvender følgende typer af cookies på komplext.dk:

Førstepartscookies er cookies, som vi har placeret på vores website for at forbedre funktionerne på vores website. Førsteparts cookies kan:

  • Genkende dig via dit it-udstyr 
  • Registrere det tidsrum, du er på websitet 
  • Identificere dine http-forespørgsler, når du bevæger dig rundt på vores website

Tredjepartscookies er cookies placeret af tredje part. Disse cookies genindlæses, når du besøger andre websites, hvis disse websites har samme cookies på deres website. På vores website er vores tredjepartscookies Google Analytics og Facebook Pixel. Vi anvender Google Analytics som statistikværktøj på vores website. Google Analytics giver os mulighed for at følge din adfærd på vores website, og giver KOMPLEXT mulighed for at tilpasse indholdet efter relevans for dig samt målrette annoncering.Facebook Pixel, der giver os mulighed for at indsamle anonymiserede oplysninger, således du i din videre færden på internettet kun præsenteres for relevant indhold og annoncering. Du kan læse mere om Facebooks cookie lige her: https://www.facebook.com/legal/terms/information_about_page_insights_data

Periode for opbevaring af data

De indsamlede data opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Opbevaringsperioden afhænger af karakteren af oplysningen og grunden til opbevaringen. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår dataene slettes. Vores førstepartscookies slettes, når du lukker browseren ned, på nær en enkelt, der slettes efter to år. Alle tredjepartscookies slettes efter et år.

Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi indsamler om dig med undtagelse af visse lovbestemte undtagelser. Du har også ret til indsigelse mod vores indsamling og videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har desuden ret til få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov for det. Hvis du ønsker oplysningerne rettet, skal du henvende dig til os og oplyse os om fejlenene, og hvordan de kan justeres.

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder for eksempel, hvis du trækker et eventuelt afgivet samtykke retur. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i uoverensstemmelse med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Vores kontaktoplysninger finder du nederst.

Her har du også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Dette websted ejes af KOMPLEXT Advokater, Indkildevej 6 E, st., 9210 Aalborg SØ Vi kan kontaktes på +45 7877 7800 info@komplext.dk

 

Kontakt os
 
KOMPLEXT Advokater P/S
 
9210 Aalborg SØ 
Indkildevej 6 E st.
 
9460 Brovst
Fill out my online form.
×
Cookie politik
OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Vil du vide mere, klik her.